...
35'

F-pupillen zaterdag, F2, 8e klasse 08

2 november 2013 12:15

Na een aantal wedstrijdloze zaterdagen stonden de mannen van de F2 te trappelen om weer aan de slag te gaan. De eerste wedstrijd van de competitie: een thuiswedstrijd tegen SVH. Een zeer goed begin van de wedstrijd zorgt al in de tweede minuut van de wedstrijd voor een prachtig doelpunt van Tijn. De 1-0 is binnen, dat geeft een lekker gevoel! Er volgen verschillende acties waarin Valerio een grote rol speelt, een mooi schot van hem gaat naast, vervolgens legt hij de bal goed neer voor Rida, die helaas ook net mist. De druk voor het doel van SVH neemt toe, maar in de tiende minuut is het Amir die de 2-0 voor Semper op zijn naam mag schrijven.

Het is nog geen gelopen race. Er volgt een serieuze tegenaanval van SVH. Gelukkig is Donny alert en houdt hij de bal goed tegen. Inmiddels is Semper weer in bezit van de bal en al weer goed bezig op de helft van de tegenstander. Tijn neemt een corner, er volgen verschillende pogingen om de doelman van SVH te passeren en uiteindelijk is het Rida die scoort! Met een lekkere 3-0 gaan we de rust in.

Na de rust lijkt de scherpte bij Semper weg. Het goede spel van de eerste helft is ver te zoeken. SVH komt tot twee keer toe gevaarlijk dicht bij het doel. Donny staat zijn mannetje, maar door onoverzichtelijk gerommel voor het doel van Semper volgt helaas een eigen doelpunt. Niets aan te doen, maar hij telt wel mee: het staat 3-1.

Onze spelers van de F2 krijgen door dat er iets moet gebeuren om de winst binnen te slepen. Het voetbalspel wordt weer beter, er wordt beter naar elkaar overgespeeld en goed verdedigd. Uiteindelijk mag Semper nog 1 maal het doel van de tegenstander passeren, met dank aan Dani.

Met een einduitslag van 4-1 is de competitie prima begonnen voor de F2. Er is goed gevoetbald, mooi gekeept en perfect verdedigd! Dat smaakt naar meer!