SEV D1

4 - 4

Semper Altius JO13-1

26 oktober 2013 11:00

De laatste zaterdag van de herstvakantie konden we een oefenwedstrijd spelen bij S.E.V.  Zij gaan wel in de derde klasse spelen, iets wat wij ook graag gewild hadden maar de KNVB besliste helaas anders. Zonder Robin (Xando begon als keeper en na een kwartier was Jeremy er, die had eerst in D2 gekeept en  speelde daarna bij ons nog een prima wedstrijd) en Kleifran begonnen we om 11 uur op kunstgras. De eerste kansen waren voor de thuisploeg maar Xando bleek goed te kunnen keepen. Na 10 minuten kwamen we  er voor het eerst gevaarlijk uit en Ryan zette Timo alleen voor de keeper. Dat was dan ook de 0-1. Daarna kwamen we er een kwartier lang totaal niet aan te pas. We speelden veel te slap en werden aan alle kanten voorbij gelopen. Ondanks een paar goeie reddingen van Jeremy kwamen we met 3-1 achter. In de laatste vijf minuten kregen wij wel weer kansen maar we scoorden niet meer.

Gelijk na rust deden we dat wel: Yassin en Jesper zorgden ervoor dat we na drie minuten in de tweede helft alweer gelijk stonden. En in de 38e minuut kwamen we zelfs op voorsprong, toen Jacco een geweldige vrije trap van Xando prima achter hun keeper  schoot: 3-4!!! We gingen steeds beter voetballen en er werd nu geknokt, zodat S.E.V. er niet meer zo makkkelijk doorheen kon lopen . We waren heel dicht bij de 3-5 (schot Yassin, redding keeper, schot Yassin op de lat, rebound Ryan en via een verdediger ging de bal weer op de lat en corner.) en iedereen geloofde er nu in de we konden winnen, al was S.E.V. ook nog een paar keer gevaarlijk en redde Jeremy een paar keer knap. Tien minuten voor tijd kon hun linksbuiten na slecht ingrijpen door onze verdedigers alleen op Jeremy af en was het 4-4. Dat bleef het ook, al had het ook bijvoorbeeld nog 6-6 kunnen worden. Het was een leuke en sportieve wedstrijd met een goede scheidsrechter en de trainers waren het erover eens dat we in 2014 nog eens tegen elkaar moeten oefenen.