Semper Altius JO13-1

D-pupillen zaterdag, D1, 4e klasse 04

23 november 2013 11:15

23-11: S.V.H. D2-Semper Altius D1  1-4 (0-1).

Semper begon goed aan de wedstrijd en eigenlijk zou het 60 minuten goed blijven. Vanaf de aftrap combineerden we tot in de zestien van S.V.H., de bal werd keurig teruggelegd op Ryan en die schoot op de lat. We vielen goed aan over de zijkanten en we kregen veel kansen maar scoren bleek weer eens moeilijk. Hun keeper hield ook een hoop tegen, zoals een schot van Yassin die zichzelf met een mooie beweging een schietkans gaf maar net niet ver genoeg in de hoek mikte. Drie minuten voor rust was het Timo die kon scoren na een goede actie van Jesper.  De tweede helft leken we de wedstrijd al snel te beslissen. De inzet van Xando werd nog gestopt door hun keeper maar Timo kon de rebound rustig inschieten. Het wachten leek op meer goals voor ons maar toen de opbouw niet helemaal goed ging schoot een van hun die bal van 20 meter onhoudbaar binnen. Was het toch ineens weer spannend… Maar eigenlijk bleven we moeiteloos overeind, Yannick en Thomas hadden alles onder controle en ook Jilhany, Tycho en Jacco verdedigden prima. In de 22e minuut werd het dan toch 1-3. Ryan gaf een steekpass en Xando slaagde er met een sliding met zijn punt nog net in om de bal langs de uitgelopen keeper te tikken. Geweldig afgemaakt! In de blessuretijd voltooide Timo zijn hattrick door na een corner van Xando met een volley in de verste hoek te schieten. Ook dit was een mooie goal. Terechte overwinning dus op een sportieve tegenstander.