3 - 1

Vredenburch F5

F-pupillen zaterdag, F2, 8e klasse 08

7 december 2013 9:00

Vandaag staat een belangrijke wedstrijd op het programma: de nummers 2 en 3 van de competitie tegen elkaar. Semper staat bij aanvang van de wedstrijd direct scherp op het veld, helemaal klaar om de nummer 2-positie te verdedigen. Als snel is duidelijk dat het een spannende wedstrijd zal gaan worden en dat deze thuiswedstrijd winnen niet vanzelfsprekend is.

Ondanks dat er veel balbezit is voor Semper, is het Vredenburch dat als eerste scoort. Balen, want de Semper F2 mannen lijken toch echt wel iets sterker. Dat blijkt gelukkig een aantal minuten later als Jaziël, die in mag vallen voor Owen, scoort. Yes! Het staat gelijk! De spelers van beide team strijden dapper, in soms best harde, maar altijd sportieve duels. De voorhoede van Semper speelt goed en scherp. Het is duidelijk dat al het harde trainen niet voor niets is. Tijn maakt een paar heel mooie acties en speelt iedere keer op tijd over naar één van zijn andere maatjes in de spits, super! Het harde werken loont: vlak voor rust is het Amir die scoort. Met een stand van 2-1 is het tijd voor limonade.

Na de rust is de strijd nog niet gestreden. Het is duidelijk dat Vredenburch uit is op punten en nog niet opgeeft. De verdedigers en het middenveld van Semper moeten behoorlijk aan de bak, goed werk Niels, Yassine en Imrane! En natuurlijk, waar nodig: goed werk van onze keeper. Ondertussen zijn onze aanvallers ook nog steeds op zoek naar mogelijkheden om te scoren. Meerdere keren lukt het Hamid om een heel eind richting het doel van de tegenstander te komen, met uiteindelijk een mooi resultaat: hij mag het derde doelpunt voor Semper scoren. Eindstand: 3-1!

We kunnen terugkijken op een spannende wedstrijd, die goed gefloten werd door de vader van Amir (bedankt!). Volgende week staat een uitwedstrijd tegen Wippolder op het programma, ook dat moet gaan lukken!