3 - 6

Semper Altius JO9-2

F-pupillen zaterdag, F2, 8e klasse 08

14 december 2013 10:15

Vandaag staat een uitwedstrijd tegen de F6 van Wippolder op het programma. Het is de laatste wedstrijd voor de winterstop en hoe lekker zou het zijn om ook die te winnen... Vol goede moed staan de jongens op het veld, het is prachtig voetbalweer, Semper is er klaar voor. En hoe! Al in de tweede minuut van de wedstrijd is het Amir die scoort en nog eens twee minuten later is een geweldig schot van Owen raak. De wedstrijd is nog maar net begonnen, maar nu al staat Semper met 2-0 voor.

Er volgen veel acties, allemaal vlak voor het doel van Wippolder. Verschillende acties leiden tot een corner, Tijn schiet op doel, maar de bal gaat naast. Ondanks veel druk weet Semper de bal helaas niet opnieuw in het doel te krijgen. Dan valt de wedstrijd wat stil, het is niet meer zo spannend als in het begin, tot ineens een prachtige bal van Imrane op Jaziël, en jawel: goal! Het staat 3-0. Dan is het Yassine met een prachtig schot op het doel van Wippolder, maar de keeper van Wippolder staat zijn mannetje en houdt de bal. Het is rust.

Er is geen limonade, dus wordt snel begonnen aan de tweede helft. Wippolder is wakker geschud, er volgt een corner voor Wippolder die tot een gevaalijk schot leidt, maar Donny is scherp en houdt de bal. Toch geeft Wippolder nog niet op en ineens is daar de 3-1. Dan is Hamid aan de bal, die prachtig overspeelt op Jaziël. Jaziël tikt de bal met de hak van zijn schoen naar achter, heel nonchalant, maar trefzeker. Het staat 4-1. Wippolder is aan de bal en ineens op weg naar de helft van Semper. Gelukkig kunnen we altijd vertrouwen op Niels, wat kan die jongen verdedigen! Niet veel later volgt weer een mooie actie van Hamid en ook hij scoort. De teller staat op 5-1.

Wippolder blijft het proberen en als zij eenmaal aan de bal zijn en een aantal van de jongens van Semper gepasseerd zijn, zijn ze zelfs behoorlijk gevaarlijk. Er volgen verschillende acties, die, helaas, eindigen in het goal van Semper en zo wordt het 5-2 en 5-3 en wordt het nog behoorlijk spannend...

Gelukkig tikt de tijd door. De scheidsrechter blijkt geen horloge te hebben. Geen nood! Behulpzame ouders aan de kant helpen hem de laatste minuten door. Hamid scoort nog éénmaal en dan is daar het eindsignaal. Met een prachtige 6-3 winst gaan de jongens van de Semper F2 het veld af.

Het is tijd voor enkele weken welverdiende rust. De komende weken zijn er geen wedstrijden en ook geen trainingen. De eerste training zal zijn op maandag 6 januari. We hopen dan iedereen uitgerust terug te zien. Heel fijne feestdagen en alvast een mooi en sportief 2014 toegewenst!