8 - 0

Den Hoorn F8

F-pupillen zaterdag, F2, 8e klasse 08

18 januari 2014 9:00

Na een heerlijk lange vakantie start 2014 vandaag met een thuiswedstrijd tegen de F8 van Den Hoorn. Er is alweer twee weken getrained, de jongens zijn alweer lekker in vorm. De wedstrijd begint en Semper geeft de mannen van Den Hoorn nauwelijks de kans om er rustig in te komen, want Hamid scoort al in de tweede minuut de openingstreffer. Niet veel later volgt een prachtige actie van Tijn, die eindigt met een schot op doel en....de tweede treffer is binnen! Na vijf minuten speeltijd staat het al 2-0. Zoals altijd is Amir hard aan het werk en op zoek naar kansen. Hij speelt goed samen met Hamid en dit eindigt dan ook in een tweede doelpunt van Hamid. Het staat 3-0. Dan is daar Den Hoorn, ze stuiven gevaarlijk dicht op het doelvan Donny af. Goed verdedigend werk van Yassine en Niels voorkomt een doelpunt. Vervolgens is Semper weer in balbezit. Een mooie bal van Hamid gaat schuin over het doel, maar kort daarna krijgt Hamid wederom een mooie kans. In de 12e minuut is de 4-0 een feit. Er volgt een mindere fase in de wedstrijd. Imrane raakt geblesseerd. De scheidsrechter vraagt om een wissel, maar die is er niet. Imrane verbijt zich en kan kort daarna gelukkig toch doorspelen. Dan is het rust.

Na de rust is het wederom Hamid die in de tweede minuut Den Hoorn wakker schudt. Hij scoort, het staat 5-0. Toch speelt Den Hoorn met vlagen erg goed. Een onverwacht hard schot van een van hun spelertjes wordt gelukkig prachtig gehouden door Donny. Maar Den Hoorn geeft zich nog niet gewonnen en wordt feller. De verdedigers van Semper moeten hard werken. Het lukt Owen de bal van Den Hoorn af te pakken, vervolgens gaat Tijn op het doel van Den Hoorn af, maar hij mist. Hamid probeert het ook nog een keer, maar ook dit schot gaat naast. Dan is daar balbezit voor Imrane, hij gaat recht op het doel van Den Hoorn af. De keeper van Den Hoorn komt ver uit zijn doel....te ver zal blijken. De bal komt bij Amir terecht en hij maakt het keurig af. Het staat 6-0. De wedstrijd gaat verder. De bal komt bij het keepertje van Den Hoorn, die de bal wat ongelukkig uittrapt. De bal komt recht voor de voeten van Yassine en hij scoort een prachtig doelpunt, de zevende van de wedstrijd. Het gaat lekker! Tijn wil het ook nog wel eens proberen, hij schiet op doel, maar mist, krijgt nog een kans, maar mist weer. De minuten tikken door, het eindsignaal zal snel volgen. Gelukkig is daar nog Amir die zijn tweede doelpunt scoort. Het is 8-0 en dat is ook de eindstand van de wedstrijd.

Er is weer mooi gevoetbald en de vader van Amir heeft de wedstrijd goed gefloten, natuurlijk dank daarvoor! Het thuiskomen was vandaag extra fijn, omdat we daar de uitslagen van de andere clubs uit onze competitie konden zien en.....Velo, toch wel onze grootste concurrent, heeft verloren! We kijken uit naar volgende week, want de competitie begint behoorlijk spannend te worden!