5 - 2

GDA D2

11 januari 2014 9:00

We kunnen wel stellen dat de D1 goed begonnen is na de feestdagenstop.

Er wordt goed getraind en de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar tegen het een klasse hoger spelende G.D.A. D2 was een hele goeie van onze kant. Iedereen speelde eigenlijk goed maar twee man ga ik er toch uithalen: Yannick speelde zeer geconcentreerd en had achterin de volledige controle en Timo speelde als linksbuiten zeer gedreven en bijna al zijn actie’s lukten zodat er via hem heel veel gevaar ontstond voor het doel van de gasten. Ik kan me niet herinneren dat we in de hele wedstrijd een echte kans hebben weggegeven aan G.D.A.  Alleen met schoten van buiten de zestien moest Robin af en toe in actie komen. Omdat één van die schoten er voor rust in ging en wij uit een stuk of vijf goed uitgespeelde kansen niet konden scoren gingen we limonade drinken met een 0-1 achterstand. Na rust kwam echter alles goed. We bleven de betere ploeg en toen Timo na een pass van Xando al snel met een mooie boogbal over de uitgelopen keeper heen kon scoren kreeg iedereen het idee dat we deze wedstrijd zouden gaan winnen.  Daarna werd het de Kleifran-show. Met een zuivere hattrick zette hij ons op 4-1. Het slotaccoord was voor Timo, die na een goeie actie van Yassin vrij voor de keeper rustig bleef en koeltjes scoorde. In de laatste minuut kreeg de inmiddels volledig verkleumde Robin het eerste schot van de tweede helft op zijn doel. Het ging wat moeizaam maar hij hield de bal tegen en zo eindigde een prima partij van Semper D1 in een mooie 5-1 overwinning. En dat is geen enkele garantie voor een overwinning in onze volgende wedstrijd. Want dan beginnen we weer op nul en zullen we weer zo geconcentreerd en gedreven moeten zijn als deze wedstrijd.