Semper Altius JO13-1

D-pupillen zaterdag, D1, 4e klasse 04

5 april 2014 9:30

05-04: Verburch D2-Semper Altius D1 0-5 (0-3).

Omdat ook Yassin inmiddels zover was dat hij weer een helftje zou kunnen spelen waren we voor het eerst sinds lange tijd weer eens compleet in Poeldijk. En na de training van afgelopen donderdag met Tom Beugelsdijk was iedereen extra gemotiveerd. We hadden dan ook een bliksemstart. Na drie minuten was het al 0-2. Tycho tikte binnen uit een corner en Ryan schoot droog raak vanaf tien meter. Niks aan de hand dus en zo speelden we daarna ook tot aan de rust. Door de  ruim 27 minuten durende slapte bij Semper kwam Verburch steeds beter in de wedstrijd. Niet dat ze hele grote kansen kregen maar Robin moest toch een paar keer ingrijpen en gelukkig deed hij dat heel goed. Een beetje tegen de verhouding in maakte Timo na een prachtige actie en een goed schot zelfs 0-3 van in de 23e minuut en dus stonden we ruim voor met de rust. Omdat het een heel eind was naar de kleedkamer bleven we maar op het veld. De boodschap was duidelijk: iedereen moest weer wat beter zijn best gaan doen. En dat deden de kids. Met een uitstekende Thomas op de plaats van de geblesseerde Yannick gaf Semper na rust geen kans meer weg en scoorde het in de slotfase nog twee keer, door Timo en Xando. De laatste benutte een strafschop na een goede actie van Kleifran die alleen door een overtreding van een goal afgehouden kon worden. Wederom een ruime en terechte overwinning en we blijven VELO op de hielen zitten in de hoop dat ze nog ergens een foutje maken.

Na de wedstrijd waren er nog cadeautjes van de spelers en ouders voor de begeleiders van het weekendje weg en de chauffeurs. Super! We hebben het graag gedaan en het was ook voor de begeleiding een topweekend geweest maar waardering is altijd fijn!