19 - 0

Vredenburch F7

F-pupillen zaterdag, F2, 8e klasse 08

29 maart 2014 9:00

Ondanks dat de jongens van de F2 een prima seizoen draaien en veel goed voetbal hebben laten zien, is het laatste wedstrijdverslag al weer even geleden. Om de fans die vandaag niet om  9.00 uur langs de lijn konden staan toch te laten meegenieten van de successen van dit team, maar weer eens een verslag van een wedstrijd.....en niet zo maar een wedstrijd zo bleek al snel.

Waar de ouders van beide teams rustig langs de kant genieten van het vroege zonnetje, gaan de mannen van de F2 als een dolle van start. Hamid scoort vrijwel direct het eerste doelpunt. Daarna is Tijn aan de beurt, en weer Tijn...en weer Tijn!!! Een onvervalste hattrick!! In minder dan 10 minuten staat het al 4-0. Dit is pas het begin. Hamid scoort de vijfde, de zesde en na een ongelukkig schot van de keeper van Vredenburch ook de zevende. Na een kwartier volgt een goed genomen corner van Niels. Imrane benut deze kans. Het is 8-0. Daarna is het Owen die een prachtige corner neemt en ook deze wordt door Imrane over de keeper van Vredenburch heen geknald: 9-0. Vlak voor rust is het wederom een corner voor Semper. Tijn neemt hem, ziet Yassine helemaal vrij staan en: goal! Met een prachtige 10-0 voorsprong klinkt het signaal voor de rust.

Dit is goed nieuws en smaakt naar meer. Om de huidige tweede positie in deze competitie te behouden en wellicht uit te kijken naar de nummer één plaats zouden nog wat extra doelpuntjes best goed uitkomen.

Na de rust is en blijft de missie dus: scoren! En dat gebeurt gelukkig. In de tweede minuut van de tweede helft scoort Hamid de 11-0. Daarna volgt een mooie actie van Tijn die Hamid wederom weet te vinden. De twaalfde treffer is een feit en vlak daarna scoort Hamid de 13e. Er volgt een prachtige actie van Amir, zijn schot gaat helaas naast. Een keihard schot van Owen wordt gehouden door het keepertje van Vredenburch. Het is druk voor het doel van Vredenburch, te druk en te rommelig. Imrane weet toch een gaatje te vinden en scoort. Het staat 15-0 in de achtste minuut van de tweede helft. Weer is daar een kans. Tijn neemt een corner, weet Owen te vinden die de bal loeihard in het goal van Vredenburch knalt. Vervolgens is het weer wat rommelig voor het doel. Helaas, voor de keeper van Vredenburch, volgt een eigen doelpunt. Het staat 16-0.

De supporters van Semper blijven aanmoedigen. Het voetbalspel is dan weliswaar technisch niet zo heel fraai meer, de doelpunten kunnen we goed gebruiken. Hamid weet dat als geen ander en mag aan het einde van de wedstrijd de 17-0, 18-0 en 19-0 op zijn naam schrijven.

De punten zijn weer binnen. Er is fijn gevoetbald. En natuurlijk dank aan Donnie (je naam staat niet in dit verslag, de tegenstander wist jouw doel niet te viden) en aan de vader van Amir die de wedstrijd heeft gefloten.