1 - 6

Semper Altius JO13-1

D-pupillen zaterdag, D1, 4e klasse 04

12 april 2014 12:15

De wedstrijd tegen Vredenburch D3 zal niet lang in onze herinnering blijven. We combineerden de eerste drie kwartier heel aardig en kregen dan ook een heleboel kansen tegen de nummer laatst, die het vooral van vechtlust moest hebben. Omdat we de meeste kansen ook misten (alleen Kleifran scoorde) en de thuisclub kort voor rust een makkelijk gegeven strafschop kreeg (Robin had hem nog bijna) leken we met 1-1 te gaan rusten. Gelukkig scoorden we in de blessuretijd nog twee keer: een mooie aanval die door Jesper afgerond werd en een knal van dichtbij van Timo na een corner. Na rust kwamen hier nog goals van Joshua en Jesper bij, en misten we ook weer een aantal enorme kansen. Het laatste kwartier was bij ons het voetbal eruit, liep iedereen uit zijn positie en als we dan toch gevaarlijk werden werd er gevlagd voor buitenspel. Kort voor tijd kreeg Joshua nog een enorme frustratie-schop en toen snapte de scheidsrechter gelukkig dat hij maar beter af kon fluiten.  Pas op 3 mei voetballen we nu weer voor de competitie, uit bij ’s Gravenzande. En als we die winnen kunnen we ons opmaken voor een hele mooie slotdag van de competitie: Semper – Monster en Full-Speed – VELO. Het kon wel eens een heel mooi einde van een prachtig seizoen worden.