Van Geffen op pad in de Semper omstreken - Semper Altius

Van Geffen op pad in de Semper omstreken

Van Geffen op pad in de Semper omstreken

9 mei 2022 21:30


Heeft Hans v/d Berg echt een mancave ?????

Toen Hans v/d Berg vol trots vertelde dat hij de trotse eigenaar was van een echte mancave werd ook ik heel benieuwd.
Eerst ben ik mij eens gaan verdiepen in de term mancave. Het Engelse woordenboek leerde mij dat met cave wordt bedoeld hol/grot en ook de term afscheiden werd benoemd. Cave dweller staat voor holbewoner, de schrik sloeg mij om het hart.
Vandaag de dag moet je zo uitkijken hoe je iemand aanspreekt of benoemd. 
Ik heb de mannen van het 7 tegen 7 spelletje gevraagd hoe het gedrag van Hans was in de kleedkamer, niemand maar dan ook niemand durfde iets te zeggen vanwege angst om grensoverschrijdend te moeten antwoorden.
Nadat Hans mij vijftig euro had betaald om zijn vriend te zijn, ben ook ik eens gaan kijken. Hans had verteld dat de mancave niet groot was, ongeveer 2 bij 3 meter. Met de wetenschap dat echte mannen bepaalde afmetingen nog wel eens verkeerd hebben, ging ik dus vol wantrouwen een kijkje nemen. En ja hoor...........Hansje had e.e.a. flink overdreven. Waar bij ieder normaal mens een mancave los van de woning staat, zit hij bij Hans ingeklemd tussen hal en trap van hun verder leuke doorzonwoning.
Ik vroeg Hans toestemming om een foto te maken zodat zijn mancave bekendheid zou krijgen. "Natuurlijk", riep Hans, "Zet maar op de foto !!"
Welnu beste lezers, u ziet hieronder wat Hans onder een mancave verstaat.

IMG-20220504-WA0009.jpg

Beste Hans, bedankt voor het kiekje wat jij de lezers gunt, en o ja beste Semper Altianen: de mancave van Hans is geopend van maandag t/m vrijdag van 16.00 uur tot 23.00 uur, en voor Semper leden gratis toegankelijk.
Er wordt dringend verzocht zich wel even aan te melden want................vol is vol !!

v. Geffen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!