Van Geffen las de site van Omroep West - Semper Altius

Van Geffen las de site van Omroep West

Van Geffen las de site van Omroep West

29 december 2022 15:30


Van Geffen las iets over Mario van Dam...

Mario van Dam...........................Vers ??????


In een artikel op de site van Omroep West over de kerstdrukte in de supermarkten komt men ook even in gesprek met ons aller Mario van Dam (zie https://www.omroepwest.nl/nieuws/4666738/van-gejatte-biefstuk-tot-gourmet-gekte-topdrukte-in-supermarkt).

Hij wordt daar gewoon neergezet als blije manager !! Nou dat blij geloof ik wel, en manager..........nou oké dan, maar vers.....
Nee, echt niet !! Hij is zeker goedlachs; maar gaat u maar eens kijken naar een wedstrijd waarin Mario meedoet (Semper 4) en u bent de rest van uw leven ook goedlachs. Er is in het artikel op de site van omroep West ook een foto geplaatst waarop Mario staat afgebeeld in een echte kersttrui met een afbeelding van zijn huidige relatie, wel echt een kerstgedachte...........mooi hé.

Enkele jaren geleden ben ik nog z'n lijder (echt geen typefout) geweest en was André Postma de trainer. In een thuiswedstrijd tegen Kozakken Boys na zo'n tien minuten in de tweede helft kregen wij te maken met een blessure, Wij moesten wisselen, maar hadden alleen Van Dam op de bank zitten. André roept naar mij "ik moet vers bloed inbrengen, maar heb alleen Mario van Dam".
Maar ja, wij hadden nu eenmaal iemand met een blessure dus keus was er eigenlijk niet. Bij een 0-0 stand kwam Van Dam het veld in en na afloop van de wedstrijd was het complete elftal van Kozakken Boys goedlachs, 0-4.

Even terug naar de supermarkt, de Harry Piekema van het filiaal is dhr. Van Ballegooien (en dan moet u weten dat Mario al problemen had met een simpele ingooi). Natuurlijk heb ik het filiaal even bezocht, ik wilde toch weten of dhr. Van Ballegooien tevreden was over de ontwikkelingen van Mario. "Welnu", zuchtte de  manager, "In het begin moest ik hem vijf keer per dag wakker maken, tegenwoordig is dat drie keer per dag". Dus ging ik verder "Kan Mario goed op de kleintjes letten?" "Nou ja", vertelde dhr. Van Ballegooien, "Ik heb altijd begrepen van Bart Gelauf (manager veegploeg) die met hem onder de douche gaat, dat iedereen daar altijd al op het kleintje van Mario let.

Beste lezers bent u het met mij eens dat Mario van Dam een goedlachse, aardige vent is maar zeg nou zelf................................... VERS ? Echt niet !!

Van Geffen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!