Semper 5 en het mysterie rond het shirt met nummer 9

Semper 5 en het mysterie rond het shirt met nummer 9

10 oktober 2016 18:45


Al sinds het moment dat het elftal samenspeelt heerst er een vreemde situatie rond het shirt met rugnummer 9. Deze is een aantal jaren geleden toebedeeld aan Michael vd V. of voor intimi Rooney.
Normaal gesproken behoort het rugnummer toe aan de meest scorende spits van een ploeg, echter blijkt dat binnen Semper 5 niet op te gaan.

Na lang beraad heeft Semper 5 besloten om het shirt te laten onderzoeken door diverse wetenschappers, want het zal toch niet aan het fenomeen Rooney kunnen liggen....

Het shirt met rugnummer 9 is naar TNO toegestuurd voor onderzoek en deze konden geen verband leggen tussen het shirt en de drager ervan. TNO verwees Semper 5 door naar de specialisten op het gebied van shirtwetenschappen die werkzaam zijn bij het IWT (Instituut voor Innovatie door Wetenschap en Technologie) in België.

Het IWT vond dit zo een bijzondere uitdaging dat Dr. Balafketser en Prof. Loopweinig dit voor Semper 5 nader zijn gaan onderzoeken. De heren hebben diverse testen gedaan met het shirt bijvoorbeeld andere spelers het aan te laten trekken om te kijken of het inderdaad aan het shirt lag. De uitkomst was negatief, want andere maakte de kansen gewoon af.

Dr. Balafketser en Prof. Loopweinig hebben een baanbrekende oplossing bedacht om te zorgen dat Rooney toch met rugnummer 9 kan blijven spelen en dat hij ook gaat scoren.

Zoals wel vaker bekend is min en min is plus. Het duo heeft Semper 5 wat aanpassingen laten doen aan het shirt om Rooney zo goed mogelijk te laten etaleren in het shirt met rugnummer 9.

Door deze baanbrekende innovatie op het gebied van wetenschappen gaan de geruchten rond dat Dr. Balafketser en Pr. Loopweinig kans maken om de nobelprijs voor de wetenschap 2017 te winnen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!