Korte samenvatting Buitengewone Algemene Ledenvergadering - Semper Altius

Korte samenvatting Buitengewone Algemene Ledenvergadering

Korte samenvatting Buitengewone Algemene Ledenvergadering

6 oktober 2016 23:00


Op 27 juni 2016 vond een Buitengewone Algemene Ledenvergadering plaats.
Hieronder staat een korte samenvatting.

Korte samenvatting van de Buitengewone Algemene Ledenvergadering

dd 27 juni 2016


1. 
Opening

Jaap Colpa, voorzitter Semper Altius, opent de vergadering om 20:30 uur en heet alle aanwezigen van harte welkom. Deze BALV is uitgeroepen vanwege het feit dat we niet konden wachten tot de reguliere ALV van eind oktober, omdat we zo snel mogelijk de voormalige kantine van Hoekpolder willen verhuren.
Aanwezig zijn 18 leden. Er zijn 11 afmeldingen ontvangen, te weten van Edley Birdja, Fabian Boelhouwer, Jan den Draak, Rob Knipping, Herman Maat, Floris Prenger, Peter Prenger, Roy van Reijen, Conny Vlasveld, Carla de Wildt en Floor de Wildt.

2. Goedkeuring investering verbouwing kantine v/h rsv Hoekpolder

Jaap Colpa geeft een toelichting op de voorgestelde investeringsaanvraag. De motivatie voor deze aanvraag is:
De verbouwing van de bestuurskamer is inmiddels nagenoeg gereed, en is binnen de afgesproken begroting gebleven. Voor het resterende deel van de ruimte, de voormalige kantine van rsv Hoekpolder, is een eerste partij gevonden die deze ruimte een deel van de week overdag wil gaan gebruiken. Voordat wij deze ruimte daadwerkelijk kunnen verhuren, moet eerst het benodigde opknapwerk worden gedaan. En hiervoor is een investering nodig waarvoor het bestuur de toestemming van de leden van de vereniging vraagt.

Na deze introductie volgde een uitgebreide discussieronde, waarin diverse financiële en organisatorische zaken de revue passeerden.
Na de discussie werd een aangepast voorstel in stemming gebracht. Het aangepaste voorstel luidde: “Gaat de vergadering akkoord met de investering als het bestuur zorgt voor een intentieverklaring, waarbij een periode van minimaal één jaar geldt?”. Deze aanvullende voorwaarden waren voor de vergadering voldoende. Met twee onthoudingen en alle overigen voor was de vergadering akkoord.

3. Sluiting
Jaap Colpa sluit de vergadering en biedt namens het bestuur alle aanwezigen een drankje aan.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!