Dames 1 Kampioen!!

1 juni 2022 8:45

Ten eerste wil ik alle dames bedanken voor het verrassingspakket die ik na de laatste wedstrijd van dit seizoen van ze kreeg. Die had ik tenminste binnen en we gaan er vanavond goed voor zitten. Top gedaan dames!

De semper dames moesten afgelopen zaterdag  28 Mei tegen DWO vr1, onze laatste wedstrijd dit seizoenen we lagen enkele staat lengtes voor met het doelgemiddelde op de nummer 2 waren we eigenlijk toch niet van plan om deze wedstrijd weg te geven. Na de felicitaties in ontvangst te hebben genomen begon om even over 11 uur de wedstrijd. De bal rolde en die ging lekker rond, leuke duels en na ongeveer 10 minuten wist Lorena via Sarah de score te openen.

Na 15 minuten van leuke acties, goede duels van beide kanten wist onze aanvoerster Denise Ramona te voorzien van een mooie assist die 0-2 maakte en met deze stand gingen we ook richting kleedkamers. Na de rust was het toch deze keer de DWO dames die als eerste score met een best wel mooie bal in de kruising die voor Amber niet te pakken was. De tegenstander werd iets fysieker en kwam er dankzij enkele mooie combinaties tot aan onze 16 maar daar stonden onze verdedigsters en keepster. Ook nu was het weer Denise die het assist stokje van Amber voor deze wedstrijd had over genomen die er een mooie diepe bal uitperste voor Lorena en de 1-3 stond op het scorebord.

De DWO dames kregen het in de laatste 15- 20 minuten steeds zwaarder maar bleven goed tegenstand bieden, maar toen was het Ramona die de assist gaf op Diana en hem netjes afronden. Net als Ashley in de eerste helft was het nu Jaimie die enkele kansen net niet kon benutten door tussen komst van DWO. Maar op de 6 versnellingen van Diana hadden ze geen antwoorde en maakte Diana het netjes af.  Met 1-5 op het scorebord is het nu toch echt officieel en zijn de Semper dames kampioen 2021-2022, dus die titel is ook binnen.

Met 108 doelpunten in de plus en 14 tegen hebben de dames het geweldig gedaan, de dames zijn zowel persoonlijk en als team gegroeid en dat gaat een mooi komend seizoen beloven!