Wedstrijdverslagen - Semper Altius

Wedstrijdverslagen

Wedstrijdverslagen

En door.

Vandaag, zaterdag 17 september, moesten de Semper Altius dames hun laatste bekerwedstrijd spelen tegen HPSV VR1. Bij verlies of gelijk spel waren we klaar geweest. Bij winst zouden we dus door zijn en we zijn door.
Netjes om 15:00 floot de scheidsrechter het beginsignaal en de bal rolde, de beide teams gingen gelijk op alleen waren het de Semper dames die via Priscilla na 20 minuten op voorsprong kwamen door een assist van Ramona. Hierna waren het de gemiste kansen aan beide kanten die het spel tekende. Met een magere voorsprong gingen we de rust in en wisten dat er nog werk aan de winkel zou zijn.
In minuut 50 was het toch weer Priscilla die de voorsprong vergrootte via Ramona en het stond 2-0, alleen bleef de ruis in het team en in de wedstrijd zitten. Vaak krijg je dit er uit, alleen nu was het misschien wel door het weer, een ander verhaaltje. HPSV kreeg via een hoekschop wel een punt te pakken en kreeg hierdoor weer een beetje hoop, maar ook hier liep het niet soepeltjes. In de laatste 10 minuten was het toch weer Priscilla en Ramona die de 3-1 maakten en moesten we de wedstrijd uitspelen. 
Voor nu gaan we komende weken voorbereiden op de competitie en wanneer de volgende bekerwedstrijd is, horen we vanzelf.

Feestweek op Sportpark Hoekpolder

Semper Altius VR1 - SVC'08 VR2

Na een moeizame start van het seizoen tegen de nu top 2 ploegen van de poule leek het een zwaar seizoen te worden voor de dames van Semper. Maar niets is minder waar na 7 gespeelde wedstrijden staan de dames gewoon keurig op de 4e plek (uit 12) met 1 punt achterstand op de 3e plek. Uit de top 8 is Semper de enige ploeg met een negatieve doelsaldo maar toch 4e. Wanneer het moet slaan de dames toe e... meer ยป

  • 11 november 2017, 12:30
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!